Joy

Joy Biltoo – personal trainer

Hai lieve leden,

Mijn naam is Joy en ik heb gekozen voor het personal trainers vak vanuit passie en ambitie. Ik heb inmiddels 4 jaar ervaring opgedaan in de fitnessbranche en ik heb verschillende opleidingen gevolgd om mensen zo goed mogelijk te begeleiden om hun doel te behalen. Ik lever alleen maatwerk door vanuit je hormonale stelsel te werken. Dit betekent dat mijn advies is afgestemd op jouw lichaam, jouw klachten, uitdagingen en symptomen. Elk lichaam is anders en heeft een andere behoefte.

Je hormonen bepalen onder andere hoe je eruit ziet, hoe je, je voelt, je libido en of je last hebt van stress of overgewicht. Allereerst wordt er vastgesteld of er sprake is van een hormonale disbalans, waarna ik een uitgebreid programma ontwikkel om middels gezonde voeding, training, suppletie/kruiden/specerijen en levensstijl adviezen een optimaal hormonale balans te bereiken. Door deze voeding en trainingsmethodiek te hanteren, kan het lichaam belangrijke voedingsstoffen, vitamines en mineralen beter opnemen, je spijsvertering zal beter werken, waardoor je op een natuurlijke manier vet verliest, je meer energie hebt, je lekkerder in je vel gaat zitten en er dus beter uit gaat zien.

Ik heb me gespecialiseerd in:
– voeding, suppletie, kruiden, specerijen en levensstijl advies (afgestemd op je hormonale systeem)
– olympic weightlifting (technisch onderlegd)
– kettlebell training (technisch onderlegd)
– bodyweight oefeningen (technisch onderlegd)
– mobilisatie oefeningen (technisch onderlegd)

Ik zal altijd adviseren om losse gewichten te gebruiken maar als je bijvoorbeeld geblesseerd bent, kijk ik altijd naar opties zoals machines.

Ik heb fitnesswedstrijden gedaan in 2013 tot 2014 en deed ook mee met de Nederlandse Kampioenschappen. In Oktober 2017 start ik weer met fitnesswedstrijden maar dan in Indonesië. Ik volg zelf ook een schema dat is afgestemd op mijn hormonale systeem, dus ik weet precies hoe uitdagend het is om nauwkeurig en gedisciplineerd te werk te gaan. Maar ik weet ook wat voor resultaten je boekt, zodra je alles toepast.

Via mijn website www.vitalexistence.nl kun je meer achtergrondinformatie lezen over mijn voeding en trainingsmethodiek en indien je een intake wilt plannen, neem dan contact op. Ik help je graag!

Telefoonnummer: 06 219 72 535
E-mail: info@vitalexistence.nl